Beliggenhet

Leilighetene i Teglstien Terrasse vil få en helt unik beliggenhet på Lund, med Bertes kun 100 meter unna. Her kan du bo skjermet, men likevel med alt du trenger i umiddelbar nærhet.

Teglstien Terrasse
Gamle Stadion
Dagligvare og bakeri
Båtplasser
Bertesbukta og stupetårn
Turløyper
Sør Arena
Lund Torv
Kvadraturen

Selv om beliggenheten er skjermet, er det heller ikke langt til nærmeste dagligvare og bakeri – her kan du fint spasere bort til butikken på 5 minutter. Med beliggenhet på Lund, er det heller ikke langt til alt Kvadraturen har å by på. 

Bilde av byggeplassen mot sør-øst
Bilde av byggeplassen mot vest
Bilde fra byggeplassen – sjønær beliggenhet

Byggets plassering og beliggenhet gjør at flere av leilighetene i 2.- og 3. etasje vil få utsikt mot sjøen fra balkongen. På bildene over kan man også se hvor kort vei det er ned til brygga.

Teglstien ligger skjermet fra mesteparten av bebyggelsen på Lund, i et fredelig område med lite trafikk. Her kan du nyte roen, og spasere rundt de nærliggende turløypene og flotte svabergene. 

Dersom du kommer deg rundt kollektivt vil du oppleve at busstilbudet er meget bra, og her er det busstopp kun 500 meter unna leilighetene.

Se ledige leiligheter her
Vil du vite mer?

Dersom du ønsker mer informasjon om Teglstien – legg igjen kontaktinfo her, så vil vi kontakte deg med mer informasjon! Velg om du ønsker å vite mer om leilighetene eller rekkehusene, og dersom du ønsker kan du skrive inn leilighets- eller husnummer på boligen du er mest interessert i.

Takk for din interesse – du vil bli kontaktet!
Oisann! Noe gikk galt under innsending av skjema. Vennligst prøv på nytt.