Enebolig på taket?

Når du bor i toppleiligheten 301 i Teglstien Terrasse, vil du føle at du har en «enebolig på taket» med et innendørs areal på 133 kvm, og en stor terrasse på hele 73 kvm ut fra stue/kjøkken på sørenden av taket. Fra terrassen kan du følge solen fra den står opp til den går ned store deler av året. I tillegg har leiligheten mot vest egen innglasset utestue på 10 kvm med 5 kvm med terrasse på utsiden. Nyt utsikten uansett vær! Vår påstand er at dette er en av de råeste leilighetene i Kristiansand.

Leiligheten har 3 gode soverom og 2 bad. I tilknytning til hovedsoverommet, finner vi en praktisk og romslig walk-in garderobe.
Privat adkomst

Leiligheten ligger i 3. etasje, som den eneste leiligheten i dette bygget. Dette gjør at man får egen privat adkomst med heis til leiligheten. Se planløsningen under.

Se denne leiligheten i boligvelgeren
Leilighetens plassering gir den beste utsikten mot sjøen ved Bertes, som ligger kun 100 meter unna. I tillegg til terrassen på 73 kvm har leiligheten også en praktisk innglasset utestue.
Vil du vite mer?

Dersom du ønsker mer informasjon om Teglstien – legg igjen kontaktinfo her, så vil vi kontakte deg med mer informasjon! Velg om du ønsker å vite mer om leilighetene eller rekkehusene, og dersom du ønsker kan du skrive inn leilighets- eller husnummer på boligen du er mest interessert i.

Takk for din interesse – du vil bli kontaktet!
Oisann! Noe gikk galt under innsending av skjema. Vennligst prøv på nytt.