Unike kvaliteter

Teglstien Terrasse blir flotte selveierleiligheter sentralt på Lund – kun 100 meter unna Bertes. Romslige planløsninger, gode materialer og eksklusive løsninger er blant kvalitetene vi kan nevne.

Innglassede balkonger
Vannbåren varme
Toppetasje: privat adkomst ved heis
Flott uteareal
kun 1 nabo
Sedumtak
Bebyggelsen kjennetegnes med et flott og moderne arkitektonisk uttrykk med bl.a store leiligheter og uteplasser. Bebyggelsen er vendt mot sjøen som gir sjøutsikt og minner deg hver dag på at du bor ved sjøen.
Leilighetene

Teglstien leverer meget god standard – med lyse slette gipsvegger og eikeparkett på de fleste gulv. Kjøkken leveres fra Strai Kjøkken med muligheter for påvirkning. Bad leveres med fliser fra Modena. Samarbeidet med NOVO arkitekter kommer klart til uttrykk i leilighetene – utrykket er moderne, arealet er effektivt og det blir store vinduer som slipper mye lys inn.

Uteplassene er romslige, der den største terrassen rommer hele 73 kvadratmeter. De fleste leilighetene har en kombinasjon av balkong og innglasset utestue. Dette er meget gunstig for god utsikt mot den nærliggende sjøen ved Bertes.

Det er gode muligheter for påvirkning av utførelse i leilighetene. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon om valgmuligheter vedrørende interiør.

Leilighetene er lyse og romslige med gode planløsninger og kvalitetsmaterialer.
Parkering

I Teglstien blir det en romslig parkeringskjeller. Her blir det ingen nedkjøringsrampe, det blir nemlig en effektiv bilheis, hvor heisen gjør jobben – og du slapper av i mellomtiden. I parkeringskjelleren legges det også opp til en bod per leilighet, og et romslig areal for parkering av sykler.

Bertes ligger 100 meter unna – og utsikten mot sjøen kan man nyte på balkongen.
Vil du vite mer?

Dersom du ønsker mer informasjon om Teglstien – legg igjen kontaktinfo her, så vil vi kontakte deg med mer informasjon! Velg om du ønsker å vite mer om leilighetene eller rekkehusene, og dersom du ønsker kan du skrive inn leilighets- eller husnummer på boligen du er mest interessert i.

Takk for din interesse – du vil bli kontaktet!
Oisann! Noe gikk galt under innsending av skjema. Vennligst prøv på nytt.